17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

TROBA EL PUNT VIOLETA AL PIRATA BEACH FEST

L’Ajuntament de Gandia, a través de les regidories d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives i Seguretat Ciutadana estan presents al Pirata Beach Fest amb la instal·lació del Punt Violeta.
Esta oficina informativa funciona des de les 21 hores fins a la finalització dels concerts. El Punt Violeta comptarà amb la presència de la Policia Local i la col·laboració del Consell dels Joves.

Per a la gestió del Punt Violeta s’han preparat una sèrie de materials informatius que tenen com a objectiu la prevenció de les violències masclistes, informant i assessorant de tots els recursos existents per a l’abordatge, detecció i actuació ràpida davant de la violència envers les dones.

A més, per primera vegada, s’han realitzat un conjunt de tapadores elàstiques per cobrir els gots, per a la prevenció de la submissió química, que seran repartides al Punt Violeta. Aquesta iniciativa ha comptat amb la implicació de la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables a través de la UPCCA i també posarà a disposició dels visitants del festival fullets informatius sobre aquest aspecte.

D’altra banda, la Policia Local ha posat en marxa el Camí Segur, consistent en la senyalització especial i la il·luminació del recorregut de 1.400 metres des de la zona dels concerts fins a la zona d’acampada per tal de garantir la seguretat.

Articles relacionats