TRIVAGO OBRI GANDIA AL TURISME ALEMANY

Els alemanys han estat de sempre els grans absents en les temporades turístiques de la platja de Gandia. S’hi pot escoltar parlar a l’estiu en francés, algú en anglés, i no cap en alemnay. La cosa pot canviar. La delegació Alemanya de Trivago, un dels principals cercadors de destinacions turístiques del món en rebre 120 milions de visites al mes al seu portal web en el conjunt de 55 plataformes internacionals, ha seleccionat a la ciutat de Gandia per incloure-la dins d’un suplement especial on es recomanen un total de 10 destinacions alternatives per visitar aquest estiu.

 

El projecte es basa en una llista amb destinacions poc coneguts o alternatives per als turistes alemanys. Per això s’han analitzat i tingut en compte les destinacions més buscades per espanyols de cara a l’estiu, per oferir al mercat alemany alternatives de vacances més enllà de les Balears, Canàries i ciutats andaluses, que són les destinacions que encapçalen la llista de cerques realitzades pels turistes alemanys per a aquesta temporada.
Així, la selecció de les destinacions és més tipus recomanació que rànquing, basat en l’anàlisi de les recerques i el potencial de les destinacions en qüestió.

Sobre aquesta selecció es realitzarà un article a la revista en línia de Trivago Alemanya que també serà distribuït entre els mitjans de comunicació generalistes d’Alemanya.

Segons fonts de l’Ajuntament de Gandia, “la mesura ha estat possible gràcies al treball realitzat des del Departament de Turisme (diririt per la pròpia alcaldessa) que manté contactes amb Tour operadors i plataformes digitals com Trivago per tal de difondre les característiques de Gandia com a destinació turística durant tot l’any”.

Amb aquesta finalitat, s’ha facilitat a l’operador no només l’oferta de sol i platja sinó que s’ha destacat el patrimoni cultural, gastronòmic i mediambiental de la ciutat.

Et Pot Interessar