15.6 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

Tripadvisor atorga el premi Travellers’ Choice 2020 a la Platja de Gandia

· Vicent Mascarell: “El reconeixement suposa un premi a la feina conjunta que estem desenvolupant des del consistori i el sector”

La platja de Gandia veu recompensada la seua enorme implicació en la gestió de la qualitat dels seus serveis i mesures establides per garantir la seguretat i salut en les seues platges amb el premi ‘Travellers‘ Choice 2020′ atorgat pel portal de viatges Tripadvisor.

Un guardó que acredita els punts turístics més ben valorats pels seus clients en 2020 després d’analitzar milers de comentaris entre els usuaris de la plataforma.

Establits en 2002, els premis ‘Travelers‘ Choice Best of the Best ‘són l’honor més alt que atorga Tripadvisor. Es tracta dels únics premis de la indústria de viatges basats en milions de crítiques i opinions de viatgers de tot el món, aquests premis anuals reflecteixen “el millor del millor” per servei, qualitat i satisfacció de client, des d’hotels i allotjaments fins destinacions, atraccions, restaurants i experiències.

Els guanyadors del premi ‘Travelers‘ Choice Best of the Best‘ se seleccionen anualment en funció dels comentaris de milions de membres de Tripadvisor. Els reconeixements destaquen no només les opcions populars, sinó també les veritablement excepcionals que fan que els viatgers tornen a visitar aquest destí.

TripAdvisor, per tant, ha afegit com un dels requisits indispensables per rebre el ‘Travellers‘ Choice‘ el fet de proporcionar les mesures sanitàries adequades per protegir el benestar dels usuaris i poder oferir-los al mateix temps una experiència única i enriquidora.

Aquests premis ajuden a fomentar el turisme i proporcionen un certificat de garantia que assegura que totes les empreses o llocs premiats són segurs i compten amb mesures preventives contra el virus.

Després de conéixer la notícia, el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell ha afirmat sentir-se satisfet amb el guardó, ja que “suposa un reconeixement a la feina conjunta que estem desenvolupant des del consistori i el sector. El passat estiu va ser molt complicat a causa de la pandèmia, però vam aconseguir asseure-nos com una destinació segura i atractiva. Continuarem desenvolupant aquesta línia de treball” va afirmar el regidor qui també ha destacat que a més de la platja de Gandia “són molts els establiments i negocis que compten amb el Travellers‘ Choice dins de les seues categories i això demostra que el sector turístic de la nostra ciutat aposta per la qualitat i l’excel·lència com a eina per millorar els seus resultats i per obtindre bons resultats en un mercat cada vegada més competitiu”.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles