25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Tavernes impulsa tallers de robòtica als centres educatius

• L’Ajuntament de Tavernes  impulsa tallers de robòtica als centres educatius amb l’objectiu dels tallers és que l’alumnat participe en el procés de creació de diversos robots i conega la seua programació i funcionament

• Els tallers van dirigits als xiquets i xiquetes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària

• L’alumnat participa en el procés de creació de diversos robots alhora que coneix el seu funcionament

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa diferents tallers de robòtica dirigits a l’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària dels centres educatius vallers. L’objectiu dels tallers és que l’alumnat participe en el procés de creació de diversos robots i conega la seua programació i funcionament.

Aquests tallers ajuden l’alumnat a desenvolupar habilitats com la innovació, la creativitat, la comunicació, el treball en equip, la resolució de conflictes, l’autoconfiança, aprendre a superar les errades o superar la frustració, qualitats necessàries en qualsevol àmbit de la vida.

La regidora d’Educació, Anna Bellver, ha indicat que “l’Ajuntament aposta per la innovació educativa i està duent a terme activitats que fomenten la creativitat i la cooperació entre els més menuts, Els tallers de robòtica són un estímul perquè l’alumnat aprenga i desenvolupe competències i habilitats en camps com la tecnologia i la ciència”.

Articles relacionats