TRIBUT A MIGUEL RÍOS AL TEATRE SERRANO

El concert comença a les 22:30 hores amb música en directe i la veu de Carlos Coll. BienvenRíos, reuneix a un experimentat grup de cantants i músics valencians amants de la música de Ríos. Una nit en la qual sonaran fins a 30 cançons del conegut cantant entre les quals no faltaran: Santa Lucía, Benvenidos, Al Ándalus, El Río, El blues del autobús, Himno a la alegría, Penélope, El Rock de la cárcel BienvenRíos naix de la mà de la productora GammaSound amb la idea de retre homenatge a l’artista més influent del Rock espanyol de tots els temps: Miguel Ríos. L’espectacle està format per una banda de rock, coristes i cantant, els quals interpreten i versionen els millors temes de Miguel Ríos en rigorós directe.
L’espectador podrà gaudir durant més de dos hores dels millors hits de Ríos, així com de les cançons més íntimes de l’artista i versions acústic-flamenques dels temes amb arrels de la seua terra, Andalusia.
L’espectacle compta amb una gran posada en escena, tant tècnica com a visual.
L’homenatge BienvenRíos, que va ser estrenat a Sogorb al desembre del passat any, inicia el seu gira a Gandia. Més tard visitarà la sala Repvblicca de València i altres localitats com Terol o Conca.

Et Pot Interessar