14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Triasport s’emporta quatre victòries d’Aldaia

El ciclista Marc Iborra i les ciclistes Alejandra Puente, Carla Bañuls i Andrea Contero es van portar, aquest passat diumenge, la victòria d’Aldaia amb motiu de l’última prova puntuable per a la challenge.

IMG 20190713 WA0008Iborra va aconseguir el seu primer triomf de la temporada en alevins mentre que el seu company Ausiàs Puente va ser huité i això li va valdre al Triasport el triomf per equips.

Per la seua part Alejandra Puente no va fallar i va guanyar en infantils just per davant de Lluna Hervás. Carla Bañuls va fer el propi en principiants on Oriol Olaso de CC La Valldigna va ser segon.

Andrea Contero també va véncer en promeses sense complicacions mentre que el valler Andreu Sansaloni va ser seté després d’eixir l’últim i remuntar fins a la cinquena plaça on perdria està privilegiada posició en l’esprint. Aaron Bueno seria huité mentre que Álex Moreno també huité però en els més xicotets.

IMG 20190721 WA0017La prova d’Aldaia va ser sens dubte una de les millors carreres que s’han disputat fins ara amb un circuit molt ampli on els i les ciclistes van poder fer avançaments sense problemes.

Articles relacionats