18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Triasport i CC La Valldigna protagonistes a Tavernes de la Valldigna

Els ciclistes vallers Andreu i Neus Sansaloni, Aitor Arlandis, Gerard Espinosa, Daniel Andrés i Oriol Olaso van ser els millors classificats en l’última prova puntuable per a la challenge provincial que va tindre lloc a Tavernes de la Valldigna dissabte passat a la vesprada amb motiu de les festes locals.

La vesprada va començar amb la gimcana en categoria de promeses on Andreu Sansaloni del Triasport Gandia va tindre la victòria a les seues mans després de marcar el millor temps fins a l’últim tram on va entropessar amb l’arc i perdria totes les seues opcions, no obstant això la victòria recauria per al seu company Darío Humanez.

En carrera en línia, Sansaloni acabaria en la setena plaça mentre que la gandiana Paula Cabanilles seria tercera no obstant això en promeses de primer any, Andrea Contero venceria novament mentre que Álex Sánchez, Álex Moreno i Dani Sánchez acabarien 4, 7 i 9 respectivament.

Oriol Olaso en principiants seria el ciclista local millor classificat en el cinqué lloc mentre que Carla Bañuls i Irene Flores del Triasport serien 1 i 3, i que Sergi Margarit finalitzaria sisé.

En alevins l’esquadra del CC La Valldigna és on més va destacar, ja que Dani Andrés va ser 5, Gerard Espinosa 7 i Aitor Arlandis 8, mentre que la gandiana Aitana Calabuig venceria en tota regla després de romandre tota la carrera entre els cinc primers, indicar el nové lloc de Marc Iborra i el dècim d’Ausiàs Puente del Triasport i com no el quart lloc de Paula Esteban.

Quant als infantils, Neus Sansaloni de natural de Tavernes però enrolada en l’esquadra gandiana va finalitzar sisena en una categoria on va véncer la seua companya Alejandra Puente mentre que Noa Momparler realitzaria la seua millor carrera de l’any i acabaria sisé.

Cal destacar l’aparatosa caiguda que va patir la flamant campiona de la challenge d’infantils, Lluna Hervás en la corba de baix de la caserna de la Guàrdia Civil on es va trencar el nas i va haver de ser traslladada a l’hospital de Gandia. Un circuit on destacava l’estretor en els llocs claus, en molt mal estat el paviment i algunes corbes molt complicades fan pensar que en les pròximes edicions es produïsca un canvi d’ubicació.

En aquesta vesprada ciclista en Tavernes de la Valldigna es van congregar nombrosos regidors locals de les diferents forces polítiques per a entregar els premis als participants.

Articles relacionats