14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

“Tria Local, tria amb saviesa”, nova campanya d’Oliva d’impuls al comerç local

El pròxim 25 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Comerç Local. Amb aquest motiu, la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Teresa Tur, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) i Unió Gremial, ha organitzat una campanya per tal de promoure el comerç de proximitat i sostenible sota el lema “La teua localitat, la teua botiga: tria local, tria amb saviesa”.

La campanya pretén celebrar les virtuts del comerç local amb l’objectiu d’enfocar l’atenció del públic en els pilars que sostenen i fomenten l’economia i sostenibilitat local: els nostres comerços de proximitat.

Des del 23 d’octubre fins al 10 de novembre, la campanya incentivarà les compres en els establiments associats amb l’oportunitat de guanyar un dels 10 premis de 50 €ur-ACCOs, posant un èmfasi especial en la qualitat, proximitat i sostenibilitat que caracteritzen el comerç al detall local.

Amb el llançament de diversos vídeos promocionals que s’estrenaran en les xarxes socials d’ACCO al llarg de la campanya i el Dia del Comerç, es busca destacar els valors que representen els nostres comerciants locals: una atenció propera i especialitzada al client, productes frescos i de proximitat, una contribució vital a l’economia local i la reducció de l’empremta de carboni mitjançant la minimització de desplaçaments de compra. En definitiva, ressaltar la importància de l’elecció en el moment de la compra, per a elegir la compra més intel·ligent, la que inverteix en nosaltres mateixos.

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO: “Celebrar i reconéixer la inestimable contribució del nostre comerç local és el cor d’aquesta campanya. En optar per comprar local, no sols estem sustentant la nostra economia més propera, sinó que també estem forjant un futur més sostenible per a la nostra comunitat. El comerç de proximitat no és només una elecció econòmica, és un compromís amb la qualitat, amb la sostenibilitat i, sobretot, amb la nostra ciutat i els seus habitants. Cada euro gastat ací és una inversió en el futur d’Oliva i un vot de confiança en els nostres valuosos comerciants.”

Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum: “Convide a tots els veïns i veïnes d’Oliva a participar activament en la campanya, i, sobretot, a pensar primer en el comerç local cada vegada que necessitem fer alguna compra. Oliva ofereix un gran ventall de comerços i productes, sempre de la millor qualitat i amb atenció personalitzada. A més, evitarem els desplaçaments per carretera i contribuirem a donar-li vida al nostre municipi.”

Articles relacionats