11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Noé Peiró, l’artista gandià, premiat a Reus per la seua obra de gran format “Color d’igualtat”

En el marc del projecte Pintades Horitzontals, organitzat conjuntament per les regidories de Joventut i Educació i Ciutadania, i amb la col·laboració de Reus Esport i Lleure, de Reus Serveis Municipals i de les escoles, ha sigut premiada l’obra de l’artista Noé Peiró, de Gandia.

L’obra té per títol “Color d’igualtat”. En aquest cas l’obra s’està realitzant a l’escola Sant Bernat Calbó.

Noe Peiro Reus 1
Noé Peiró, executant la seua obra a Reus

Són obres de gran format, ja que es pinten sobre les pistes esportives dels patis de les escoles i suposen obres de més de 800 metres quadrats cadascuna. Si posem aquestes pistes en vertical, seria com pintar una façana de més d’un edifici de 13 plantes.

Noe Peiro Reus
Noé Peiró, executant la seua obra amb tota la dimensió a Reus

Daniel Marcos, regidor de Joventut, ha explicat que “aquesta és una de les apostes que fem des de la regidoria de Joventut per promocionar l’art urbà i és una proposta exitosa, que té una gran acollida tant en el món dels artistes visuals, com per part de les escoles en les quals intervenim”.

Amb aquestes obres que es pintaran aquestes setmanes ja són un total de deu les pistes esportives on s’ha realitzat una intervenció artística dins el concurs de Pintades Horitzontals del programa Llambordes. Pilar López, regidora d’Educació i Ciutadania, ha explicat que “Reus forma part de la xarxa de Ciutats Educadores i en aquest marc impulsem diversos projectes que es treballen en xarxa entre diferents regidories i diferents agents, amb la qual cosa aconseguim avançar cap a una ciutat que té aquesta mirada de l’educació més enllà de les aules”.

Articles relacionats