TREVA A L’ORATGE PER A UNA ESPECTACULAR CAVALCADA INFANTIL

Amb milers de persones des de l’Av. República Argentina en el seu recorregut pels carrers del centre, la cavalcada del Ninot infantil de Gandia ha estat ben animada, amb carrosses, disfresses i crítiques al màxim nivell. Amb la participació de totes les comissione, falleres majors, cort d’honor i junta fallera, la treva que ha donat l’oratge este diumenge de vesprada ha propiciat una de les més vistoses cavalcades dels darrers anys. 

 

 

 infantil 1

Millors ninots

D’altra banda, les comissions de les falles Beniopa i Prado han aconseguit els dos premis als millors ninot infantil i major en cadascuna de les respectives categories, secció primera i especial, respectivament, segons la resolució que s’ha donat a conèixer dissabte durant la inauguració de l’exposició a la Casa de Cultura de Gandia.

En secció segona el premi al millor ninot major ha estat per a Roís de Corella, i en infantil Lluís Belda. En la tercera secció el premi al milllor ninot major ha estat per a Sant Nicolau, i el millor infantil per a Plaça El·líptica.

infantil 2

infantil 4

 

infantil 5

infantil 6

 

Et Pot Interessar