15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Tres places de finalista per al CA Safor Teika en el Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta

• Silvia GarcíaGasulla va ser quarta en perxa, Camila Estrebou setena en els 60 m.l, i Júlia Estruch setena en els 600. L’esdeveniment es va disputar el cap de setmana passat a Sabadell.

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir tres places de finalista al Campionat d’Espanya Sub16 (Cadet) Individual a Pista Coberta, que es va celebrar el cap de setmana passat a Sabadell.

Va obtindre la quarta plaça Silvia GarcíaGasulla en perxa, amb un salt de tres metres, que suposa la seua millor marca personal, i va ser setena Camila Estrebou als 60 m.l. amb 7.91.

Júlia Estruch, en els 600 m.l., va ser setena en semifinals però, a diferència d’unes altres disciplines, en els 600 només hi havia plaça per a les sis primeres. Amb un temps d’1:39.00, Estruch es va quedar a només 16 centèsimes de passar a la final. Amb tot, se la pot considerar setena d’Espanya, perquè en la final només van córrer sis atletes, i així es reflecteix en el repartiment de punts que va donar després la RFEA.

També van participar Xavi Cabanilles, que va ser nové en els 3.000 m.l. amb 9:10.85, la seua millor marca personal; Ricardo Carcelén en els 60 m.l., que debutava en un nacional; i Laertes Peña en els 60 m.t. Els sis atletes van estar acompanyats pels tècnics Andrés Denia i José Miguel Barrios. Amb aquest campionat es tanca per al club la temporada en pista coberta.

Articles relacionats