Tres nou brots de coronavirus a la Safor

La Conselleria de Sanitat ha notificat, en l’actualització de la incidència de coronavirus d’aquesta vesprada, 3 nous brots de coronavirus a la comarca de La Safor.

Els tres brots tenen com a origen l’àmbit social, i s’han produït dos brots a Oliva i un brot a Gandia. Els brots d’Oliva són de 4 contagis un i l’altre de tres contagis. El brot de Gandia compta amb 3 persones contagiades.

Les conseqüències de l’augment desmesurat dels contagis per coronavirus afecta directament a l’Hospital de Gandia que comptava amb 72 persones ingressades i d’elles 16 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 622 nous casos de coronavirus des de l’última actualització 

– S’han registrat 1.878 altes a pacients amb coronavirus des del divendres passat

La Comunitat Valenciana ha registrat 622 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens, que situen la xifra total de positius en 128.969 persones.

Des de l’última actualització, s’han registrat 1.878 altes a pacients amb coronavirus. En aquests moments hi ha 15.104 casos actius, la qual cosa suposa un 10,74% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.391 persones ingressades, i d’elles 232 necessiten atenció mèdica en UCI.

D’altra banda, s’han registrat 20 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.738 persones.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.954.339.

 

Et Pot Interessar