9.5 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Tres municipis de la Safor podrien tindre toc de queda si l’accepta el Tribunal Superior de Justícia de la CV

– El toc de queda té l’objectiu de limitar la mobilitat nocturna, en el moment que es celebren més festes alcohòliques  

– Les dades que seran analitzades són la incidència acumulada i la taxa de positivitat

– Els municipis, que en aquest moment se’ls aplicaria el toc de queda són Miramar, Bellreguard i la Font d’En Carrós

Les noves restriccions per coronavirus en la Comunitat Valenciana anunciades aquest dijous pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, inclouen la possibilitat de recuperar el toc de queda a València o qualsevol altre municipi autonòmic. Es tracta, de moment, d’una possibilitat perquè el Consell està esperant la resposta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per a conéixer si pot aplicar aquesta nova mesura de lluita contra el coronavirus.

Tal com han anunciat des del govern autonòmic, és una aturada en la desescalada valenciana, provocada per l’exponencial increment de casos positius que, diàriament, es detecten.

Si el TSJ de la Comunitat Valenciana dona el vistiplau al toc de queda un total de 3 municipis de la Safor estarien afectats. En concret són Miramar, Bellreguard i la Font d’En Carrós. El toc de queda seria des de la 1 de la matinada fins a les 6. El toc de queda tindria l’objectiu de limitar la mobilitat nocturna, moment especialment delicat entre la població jove a l’estiu en el qual es realitzen més festes alcohòliques i la no utilització de les mascaretes es produeixen.

Articles relacionats