20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

L’Equip ciclista Teika no pot comptar amb Felipe Orts però continua reforçant la base

Com era d’esperar i manteniment el contracte en vigor amb l’equip Burgos-BHFelipe Orts es quedarà en la temporada del ciclocròs amb l’estructura de l’equip castellà per a la disputa del campionat del món i algunes proves del calendari nacional.

– No obstant això el corredor alacantí portarà encara com un dels espònsors a l’empresa gandiana Teika que tant l’ha ajudat en la pràctica d’aquest esport.

Amb aquesta esperada notícia donada a conéixer pel mateix ciclista en Teledeporte i més tard en les xarxes socials per part de l’equip burgalés, Teika es queda sense el seu ciclista insígnia en el potent equip que està desenvolupant en els últims mesos.

De totes maneres era normal que si el ciclista estava en contracte amb el Burgos que continuara amb el fins a la finalització del mateix i més si cap quan han muntat un gran equip per al ciclocròs.

Amb aquesta baixa inesperada per a alguns de Felipe Orts en l’esquadra de La Safor, Teika continua reforçant-se en la base, per a l’imminent inici de la temporada, amb la gandiana Alejandra Puente. A més té als dos millors ciclistes infantils aparaulats quan canvien a categoria de cadets.

Articles relacionats