26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Tres joves detenguts a Gandia per la Policia Nacional per sostraure bicicletes de lloguer

– Han sostret un total de 23 bicicletes de les quals els agents de la Policia Nacional han recuperat huit

– Els danys ocasionats ascendeixen a més de 5.000 euros

– La detenció s’hat fet realitat gràcies a la col·laboració ciutadana

Agents de la Policia Nacional han detingut Gandia a tres joves de 15, 16 i 17 anys, com a presumptes autors dels delictes de furt i danys de bicicletes de lloguer en punts d’estacionament de la platja de Gandia. El total de bicicletes sostretes són 23, de les quals han sigut recuperades 8. Els danys ascendien a uns 5.000 euros.

Les investigacions es van iniciar el dia 18 de juliol en tindre coneixement els policies que en el transcurs de cinc dies s’estaven produint una sèrie de furts de bicicletes d’una empresa de lloguer.

Durant les investigacions, els agents van tindre coneixement que les bicicletes eren sostretes dels punts d’estacionament de la zona de la platja, així com que tant les bicicletes com els punts d’ancoratge resultaven danyats. Els danys ocasionats ascendeixen a més de 5.000 euros.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que els sospitosos després d’utilitzar les bicicletes les deixaven abandonades per diferents punts de la localitat. El total de bicicletes sostretes han sigut 23, de les quals 8 han sigut recuperades.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos que van resultar ser tres menors d’edat que després de ser localitzats van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de furt i danys.

Els detinguts, sense antecedents policials, després de ser sentits van ser posats en llibertat i entregats als seus representants legals.

Articles relacionats