Tres atletes del CC El Garbí participan en el mundial màster a Màlaga

Tres atletes del CC El Garbí, Jose Juan Madueño , Juan Martos (a la imatge) i Juan Cristóbal Díaz, afronten la seua última competició del 4 al 16 de setembre a Málaga, on participaran en el World Master Athletics Champiosnhips.

En primer lloc, Madueño en la prova de 100 metres llisos M45 i Juan Martos en la prova de 400 metres barres M40, seran els primers a participar el dia 5 a les 19:00h i a les 20:30h respectivament. En el cas que Madueño passara a semifinals, participaria el dia 6 a les 10:25h i eixe mateix dia podria concloure la seua participació en la final a les 19:58h. D’altra banda, l’atleta Martos, si aconseguira passar a semifinals, correria el dia 6 a les 13:20h i podria arribar al cim el dia 7 a les 10:30h. Tots dos atletes demostren experiència en la pista i tant la seua ment com el seu cos són capaços d’aguantar la pressió de la més alta competició.
Canviant de sector, l’atleta menys veterà de l’expedició, Juan Cristóbal Díaz, competirà a les 9:15h en la final dels 5000 metres marxa M55, disciplina que malgrat ser tècnicament complicada i molt estricta, les seues intenses hores d’entrenament l’han fet arribar fins a una final mundialista.

Et Pot Interessar