17 C
Gandia
Dissabte, 25 març, 2023

Tres agents de la Policia Local ferits pel rescat d’un incendi produït a Gandia

– L’incendi s’ha declarat en un habitatge situat al carrer Juan Ramón Jiménez

La Policia Local de Gandia ha sigut la protagonista per la tasca realitzada a l’incendi d’un habitatge de Gandia. Tres agents s’han jugat la vida per a salvar a tres menors i la seua mare, que havien quedat atrapats en un habitatge situat al carrer Juan Ramón Jiménez de Gandia. L’incendi s’ha desencadenat en la cuina d’aquest tercer pis, per causes encara per determinar.

La Policia Local Gandia va ser la primera a personar-se en el lloc dels fets. Ràpidament els tres agents aconseguien entrar en l’habitatge, passant per davant del foc de la cuina, i entrar a l’habitació on s’havia refugiat la dona amb els tres xicotets.

Els agents aconseguien traure a dos dels xiquets per la finestra de l’habitatge, quedant atrapats dos policies, un dels menors i la mare. Gràcies a l’immediata arribada dels efectius del parc de bombers de Gandia i Oliva, es pogueren rescatar i començar les tasques d’extinció del foc.

El dispositiu sanitari després d’atendre als tres agents, han sigut traslladats a l’hospital de Gandia dos d’ells, i l’altre al d’Alzira, per la inhalació de fums tòxics.

Per sort, tant els xiquets com la mare han resultat il·lesos i no ha sigut necessari el seu ingrés en un centre sanitari.

Articles relacionats