20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Daimús inicia les obres de millora i condicionament dels parcs infatils

L’Ajuntament de Daimús ha hagut d’ajornar unes quantes vegades l’inici de les obres per l’oratge patit des del darrer mes de març. Les pluges continuades no havien permés, pels estacaments d’aigua, realitzar les tasques de neteja i drenatge de les superfícies dels parcs infantils abans de la instal·lació dels jocs que ja estaven en poder dels serveis bàsics de l’ajuntament.

De fet des de l’ajuntament han destacat que “la nostra prioritat és mantindre i millorar les instal·lacions municipals perquè es puguen gaudir d’elles. El contratemps patit ha sigut el de la inestabilitat de l’oratge que no ens ha deixat començar més aviat, esperem que en aquesta treva que pronòstica bon oratge, siga’m capaços de donar fi a aquestes millores.”

D’altra banda l’Associació Veïnal de la Platja de Daimús ha tornat a enviar una missiva a l’ajuntament, i que ha fet arribar a la redacció de DiariSerpis reclamant les obres que ja estan iniciades i altres actuacions que consideren d’urgent solució.

“Però avui només veiem que no comença res i que problemes com la neteja són encara pitjors. Fa dos anys i mig amb la platja abandonada. …… És per això que, d’una vegada per totes, demanem solucions, dates i fets. El gran nombre de veïns que també paguen impostos ja estan farts, fins i tot molts han considerat vendre les seues propietats i marxar a una altra població…… En cas de no rebre una resposta immediata, ens reservem el dret d’enviar aquestes reclamacions als mitjans de comunicació”.

Articles relacionats