30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

“Travessia d’Hivern”: Només apta per a valentes i valents

• El pròxim dilluns 6 de gener tindrà lloc la XIX Travessia al port de Gandia i VIII Memorial Juan Gerardo Konincks, organitzada pel club Natació i Esports de Gandia.
• 180 metres, des dels molls enfront del Real Club Nàutic fins al port de Gandia (al costat del RCN). La principal característica, i que fa més dura la prova, és que els nadadors i les nadadores no poder dur neopré. Es tracta d’una prova clàssica del dia de Reis a Gandia, que espera comptar entre 50 i 100 participants.

 La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, i la presidenta del Club Natació i Esports Gandia, Pilar Marí, han presentat comparegut aquest matí per tal de presentar la prova clàssica del dia de Reis a Gandia: la XIX Travessia d’hivern al port de Gandia i VIII Memorial Juan Gerardo Konincks, que tindrà lloc el pròxim dilluns, a les 12 h. La travessia constarà de dues categories: masculina i femenina per a una distància de 180 metres, des del moll enfront del Real Club Nàutic fins al Port de Gandia (al costat del RCN). S’hi espera comptar entre 50 i 100 participants.

“És una prova només apta per a persones valentes, ja que és obligat fer-la sense vestimenta de neopré. Tot i això, anime a la gent que no s’atrevisca a participar-hi a apropar-se i gaudir-la”, ha assegurat Morant.

Hi ha trofeus per als tres primers classificats de la general, al més jove i al més veterà de la prova. Premi d’un rosco de Reis a la millor disfressa individual i col·lectiva (mínim 3 components). Els participants participaran en un sorteig de regals de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment. També hi haurà xocolata calenta i coca en finalitzar la prova.
Les inscripcions poden realitzar-se a crono4sports.es fins a les 23 h del diumenge 5 de gener, però també s’admeten el mateix dia de la competició.

Articles relacionats