Tots els equips de competició de la PC Beniopa pugen al podi

Els equips ciclistes de la Penya Ciclista Beniopa han finalitzat el cap de setmana amb resultats molt positius i han afegit un gran nombre de victòries al seu palmarès. 
Dissabte a la vesprada el conjunt infantil viatjava fins a Picassent, on Marc Mestre aconseguia la 3ª posició de la prova després d’una trepidant carrera (a la imatge superior). La resta de companys de l’equip va demostrar una vegada més el gran treball que és està fent des de la PC Beniopa en les escoles. 
Els cadets van tenir dos fronts oberts. Diumenge, el conjunt Ginestar – ULB Sports competia a Castellar. L’home de la jornada va ser Maikel Castellá. El jove corredor va aconseguir ficar-se en la fugida del dia i van aconseguir arribar al final de la prova amb moltes opcions, però una avaria en l’última corba deixava a Maikel sense la possibilitat de lluitar pel podi; una eixida de cadena el relegava a la 5ª posició de la carrera. Malgrat açò, cal destacar la gran carrera del ciclista de la PC Beniopa, que va lluitar fins al final. 
Alex Bou tornava a pujar al podi per segona setmana consecutiva. Aquesta jornada, Bou va competir en l’Open BTT de Villar del Arzobispo, i com feia la setmana anterior, aconseguia entrar en la meta en solitari, alçant-se amb el triomf.

Rafa Escrihuela, primer a Barxeta.

L’equip juvenil ULB Sports – Ginestar també va collir importants resultats. Diumenge, una part de l’equip va viatjar fins a Catalunya per a disputar la carrera de Sant Boi, puntuable per a la Copa d’Espanya. Després d’una brillant carrera de tot l’equip, que es va deixar la pell de principi a fi, Josep Miquel Canet creuava la meta en 2ª posició, demostrant el gran moment de forma pel qual passa el corredor de la PC Beniopa. A més, Canet es va imposar en les metes volants i es va vestir amb el mallot de líder d’eixa classificació. El seu company Miquel López va aconseguir finalitzar en 6ª posició, sumant així els punts necessaris per a mantenir-se en la part alta de la general. 
Un altre grup de corredors juvenils del ULBSports – Ginestar va estar a Sant Joan, competint en una de les últimes proves de la Challenge de la Comunitat Valenciana. Cal destacar a Toni Apio, qui va estar tota la carrera disputant-se les primeres posicions. Finalment, va creuar la meta en 5ª posició, la qual cosa li col·loca el segon en la General final mancant dues carreres. El seu company Alejandro Roberto el va acompanyar en el podi en classificar-se com segon en les metes volants, empatant a punts amb el primer.

Canet, líder de metes volants a Sant Boi.

La guinda a la jornada la van posar els elits/sub23Ginestar – ULB Sports. Van començar el cap de setmana amb la Volta del Valle de Gadalentin, Murcia, on en l’etapa reina Pablo Guerrero va aconseguir ficar-se en la fugida del dia. 
A més, Rafa Escrihuela es va alçar amb la 1ª posició de la categoria sub23 en la carrera de Barxeta. El ciclista de la PC Beniopa va aprofitar el seu descans per a seguir agafant experiència i sumant quilòmetres en aquesta categoria. El seu company Marcos Tudela va fer el propi en una altra de les proves més consolidades del calendari. Tudela va competir en el XXXIVVV Trofeu Olias Industrial, on es va alçar amb la 5ª posició de la categoria sub23.
Amb aquests resultats, els equips de competició del Ginestar – ULB Sports tancaven un cap de setmana en el qual tots els seus equips de competició han aconseguit pujar al podi.

Els juvenils, a Sant Joan.

Et Pot Interessar