21.7 C
Gandia
Dijous, 30 juny, 2022

“Tots els dies són 8 de març” el Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard ho té molt clar

– “Tots els dies són 8 de març”, el missatge del Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard pel Dia de la Dona
– Juanjo Giner: “El Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard és un clar exemple de constància, consciència i participació per la igualtat”

Bellreguard consell dia de la dona 1El Consell de Xiquetes i Xiquetes de Bellreguard ha llançat enguany, amb motiu del Dia de la Dona, la campanya ‘Tots els dies són 8 de març’, una proposta que els consellers i conselleres han escollit de l’informe final de propostes del curs passat.

El passat dissabte de vesprada es va presentar la campanya en un acte realitzat a l’Ajuntament de Bellreguard. En ell es van donar a conéixer els quatre cartells dissenyats pels membres del Consell de Xiquetes i Xiquets, i que s’han distribuït pel poble. A més, es va procedir a la lectura d’un manifest pel Dia de la Dona.

Per al regidor de l’Àrea de Cultura Democràtica, Juanjo Giner, “el camí cap a la igualtat real s’ha de recórrer tots els dies, sense retrocedir”, i en això “el Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard és un clar exemple de constància, consciència i participació per la igualtat”.

Articles relacionats