26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Tot enllestit per a la Travessia Canal de Nado de la platja de Gandia

– La segona edició de la Travessia Canal de Nado se celebrarà el 16 d’abril

– Lydia Morant: “És un esdeveniment per donar valor afegit a la ciutat i també promociona el Canal de Nado”

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per la presidenta del NiE Gandia, Pilar Martí, han presentat aquest matí la segona edició de la Travessia Canal de Nado, que se celebrarà a la platja de Gandia el pròxim 16 d’abril a partir de les 10:00 h. La prova es desenvoluparà al llarg dels 2.200 metres del canal de natació ubicat enfront del número 85 del passeig Marítim Neptú.

“És un esdeveniment que dona un valor afegit a la ciutat i que, a banda, també promociona aquest espai. Vam pensar considerar que era una molt bona iniciativa per a identificar-lo i potenciar-lo”, ha afirmat Morant. A banda, la regidora ha informat que serà un requisit indispensable la utilització de neopré llarg per a participar en la prova per la temperatura de l’aigua que hi haurà el dia d’aquesta.

Per altra banda, Martí ha volgut agrair a l’Ajuntament i al Servei d’Esports per “tots els permisos per a activitats i, concretament, pel desenvolupament d’aquesta prova i tota l’ajuda que sempre demanem i ens ofereixen”. A més, ha afegit que hi haurà una taula per a l’Associació Ucrania Une Corazones on “tots aquells que vulguen col·laborar podran comprar banderes, polseres…”.

Pel que fa a les inscripcions, la presidenta del club ha informat que hi ha vora 140 inscrits de pràcticament totes les províncies i s’espera que la xifra final oscil·le els 200 participants, com l’any 2021. El termini d’inscripció encara està obert a un preu de 16 €, mentre que el mateix dia de la prova també es podrà participar per 20 €. Els nadadors rebran un capell de natació i una motxilla.

Articles relacionats