13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Torró es defensa a títol personal dels atacs del govern local a les obres de la seua epata a l’alcaldia

L’ex alcalde de Gandia Arturo Torró, del PP, ha eixit tot sol a defensar-se, a títol personal, dels atacs que ha rebut de l’actual govern local per les deficiències als edificis públics que es van construir durant el seu mandat, entre 2011 i 2015. 

Dimecres l’Ajuntament de Gandia denunciava en una nota oficial que les últimes pluges han produït diversos desperfectes, principalment goteres, al mercat del Prado i la Central de la Policia Local de Gandia, i responsabilitzava de les deficiències al govern local del PP, amb el mandat del qual es van construir. 

En un compte personal de xarxes socials, Arturo Torró afirmava este dissabte: “Ells no tindran goteres. En quatre anys no han construït ni una caseta de llaurador”. A més, l’exalcalde feia referència a un suposat malestar entre els tècnics municipals, pel fet que és a ells a qui correspons superviser les obres. 

Torró especifíca en el seu post que ja no és polític, sinó un ciutadà més, un fet que fa encara més cridaner que no haja estat el propi PP qui haja rebatut la nota del govern local. Els immobles objecte de les deficiències per la pluja, el mercat del Prado i la Central de la Policia Local, van tindre un cost d’un milió i més de 6,4 milions d’euros, respectivament, i van ser executades per l’extinta empresa pública IPG entre 2011 i 2015. 

Articles relacionats