28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Tornen les Super Rebaixes a Oliva

– Oliva celebra al Centre Polivalent els dies 9 i 10 de setembre la Fira de les Súper Rebaixes

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el dissabte i diumenge 9 i 10 de setembre, la XIII Fira de les Súper Rebaixes organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO.

Més de 20 comerços oferiran als visitants productes actuals de màxima qualitat amb grans descomptes, en horari 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 20.00 h els dos dies.

Una gran gamma de productes es podrà trobar en aquesta edició de la Fira: moda per a dona, home, jove, xiquets i nadons, llenceria, roba i equipament esportiu, calçat, productes naturals, mobles i decoració, impremta i molt més…

Els comerços que estaran presents en aquesta edició de la Fira de les Súper Rebaixes són: Món Menut, La ventanita de mis niños, Rosa dona, Medes SportMavi Robes, Mira_m mayoral, Roseta, Coqueta, Rafael moda, Inma Savall, El punto natural, Arpe óptica, Nadons shopCaché, Gauss, Original Regals, Intima, Atypical, Candela, La vila mueblesImprenta Colomar i Academia Cantera de empresas.

La fira comptarà, com en passades edicions, amb la venda de €ur-ACCOs. El client pagarà 20 euros per 30 €ur-ACCOs, obtenint així un descompte directe de 10 euros. Els €ur-ACCOs podran gastar-se en qualsevol comerç de la fira durant el dissabte i el diumenge.

Com a novetat, enguany la fira de les “SÚPER REBAIXES” comptarà, gràcies a Cantera de Empresas, amb una “Legoteca” amb peces de Lego, on les famílies podran divertir-se muntant figures. També tindrem atraccions infantils.

En definitiva, aquest cap de setmana podrem disfrutar a Oliva d’una fira de compres i oci per a tota la família.

Fanny Sanchis, la presidenta d’Acco, ha volgut “convidar a tots a ser part d’aquesta gran celebració del comerç local i gaudir de les rebaixes. En la nostra fira ‘Súper Rebaixes’, a més de trobar productes i serveis als millors preus, també volem oferir moments d’oci en família. Comptarem amb tallers de Lego i atraccions infantils. A més, recordar que es posaran a la venda €ur-ACCOs fins a esgotar existències!”.

Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha explicat que la Fira del cap de setmana “és una oportunitat fantàstica per adquirir articles de qualitats a preus super rebaixats, més encara si comptem amb l’oferta dels €ur-ACCOs. Us convidem a tots, especialment a les famílies, que podran comprar tot el necessari per a l’inici del curs escolar a més de passar una estona divertida amb els xiquets.”

Articles relacionats