17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Tornen les regates al port de Gandia

Diumenge 24 de febrer torna al Port de Gandia el gran espectacle del rem en la modalitat de Llaüt. Eixe dia s’inicien les regates de pista de la Lliga Suma de rem en banc fix composta de 3 regates de fons en mar obert i 6 regates de pista en ports de la Comunitat Valenciana. 18 clubs de la Comunitat participen en aquesta regata que, a més de comptar per a la Lliga, és Campionat Autonòmic.

El R.C.N.Gandia organitza aquesta regata al costat de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana en la qual s’espera una afluència d’al voltant de 700 esportistes que, units a familiars, amics i curiosos, s’espera ompliran les instal·lacions.
El R.C.N.Gandia participarà amb 5 equips: Cadets Masculí, Cadet Femení, Juvenil Femení, Absolut Masculí i Veterà Femení, amb un total de 45 esportistes. Tant l’embarcació del RCN Gandia com la vestimenta dels esportistes lluiran el color morat de la ciutat.
Aquesta regata que ja té una tradició de 25 anys, compta amb el suport del Ajuntament de Gandia, Generalitat Valenciana i Diputaciò de València, l’autorització de l’Autoritat Portuària de Gandia i la inestimable col·laboració d’entitats de la ciutat com el Varadero Gandia i Creu Roja.

Articles relacionats