17.9 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

Tornen les Nits Bordes a Ròtova

Aquest divendres, 19 de novembre, a Ròtova tornem a celebrar una de les Nits Bordes organitzades per Calaix Jove, aquesta vegada de la mà de la guia turística Endèmica, ens espera una nova nit d’activitats pensades per a la població juvenil del municipi.

Així, es realitzarà un taller de rastreig de mamífers seguit d’una ruta nocturna de 2 kilòmetres per posar en pràctica la tècnica del rastreig. El punt de trobada serà a la plaça Major, davant de l’oficina de turisme, a les 22.00 h. Cal portar aigua, llanterna o frontal i esportives. I recomana inscriure’s a l’esdeveniment a través del telèfon 678 62 15 92 o el correu electrònic cultura@rotova.es, a través dels quals també podeu resoldre qualsevol dubte.

Les Nits Bordes són un projecte de la Mancomunitat de la Safor, pretén oferir al jovent alternatives actives a l’oferta d’oci consumista, gaudint de les instal·lacions municipals en períodes nocturns, fora de l’horari habitual i tradicional. El programa ofereix una alternativa a la cultura del consumisme d’alcohol i altres drogues, en les vesprades i nits dels caps de setmana, en diversos pobles de la Safor, amb una proposta variada d’oci actiu i participatiu, donant així a la població jove la possibilitat d’elegir que els apeteix més fer en el seu temps lliure.

Nits Bordes 2019

El nom que s’ha escollit per al programa és tota una declaració d’intencions, ja que “Les nits bordes” connecta directament amb els i les joves a través del seu llenguatge i la seua manera d’entendre l’oci. Apel·la a la necessitat del públic jove de fer coses diferents, de moure’s i participar en les activitats del seu municipi o comarca.

Les Nits Bordes Rotova page 0001 min 1

Articles relacionats