20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Noves Generacions Gandia inicia una campanya solidària

• Durant els mesos de Novembre i Desembre, NNGG Gandia durà a terme la campanya de recollida de roba i aliments en favor de Càritas i el Menjador Social de Gandia.

• NNGG Gandia mostra el seu compromís, solidaritat i cor amb els ens socials de la ciutat.

Durant els mesos de Novembre i Desembre, Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, durà a terme les seues campanyes de recollida de roba amb el lema “Dona-li una segona oportunitat a la roba que no uses” i el de la recollida d’aliments “Els teus Aliments, els seus Somriures” destinats a associacions de caràcter solidari.

Aquesta campanya té com a objectiu conscienciar a la ciutadania en general i als joves en particular, sobre el necessari que és ajudar en aquests moments tan difícils a les famílies necessitades.

El destí dels aliments recollits, així com la roba recollida seran donats al Menjador Social de Gandia i Càritas Gandia, que les seues dues associacions ofereixen la seua ajuda desinteressada als qui més el necessiten.

El president de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, ha explicat que la idea de Noves Generacions és “una vegada més, ens impliquem ajudant a la gent necessitada a través de les associacions col·laborant amb elles mitjançant aquesta campanya”.

Una campanya que s’emmarca dins del Projecte d’Activitats 2021 de l’entitat juvenil del PP de Gandia, dins de l’Àrea de Polítiques Socials que dirigeix Maria Garcia, qui ha remarcat “queda clar que enfront dels problemes i dificultats que ens hem trobat durant la pandèmia, la gent col·labora aportant el seu granet d’arena als més necessitats”, afegint,“tota la roba recollida s’higienitzarà i passarà les mesures higienicosanitàries recomanades abans del lliurament per a la tranquil·litat de les famílies”

Ronda ha reivindicat “la solidaritat, el compromís i els valors que conformen Noves Generacions”, aportant “tots els que componem el col·lectiu som gent amb moltíssima humanitat i bondat que volem transmetre als més necessitats”, sempre des del cor, amb humilitat i pel bé de tots.

Per a poder col·laborar amb les campanyes, es podrà contactar via mòbil o en els perfils oficials de NNGG Gandia per a ser recollida la donació, respectant totes les mesures sanitàries.

Articles relacionats