25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Tornen les Nits Bordes a Ròtova

• Es tracta d’un programa d’oci alternatiu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor per a la gent jove.

Ròtova torna a celebrar un any més les Nits Bordes organitzades per Calaix Jove. Serà el divendres 20 de gener. Així, es realitzarà un taller de massatge. El taller es realitzarà al gimnàs del CRA. Ròtova-Alfauir (En el col·legi de Ròtova) de 21h a 23h.

Les Nits Bordes són un projecte de la Mancomunitat de la Safor, pretén oferir al jovent alternatives actives a l’oferta d’oci consumista, gaudint de les instal·lacions municipals en períodes nocturns, fora de l’horari habitual i tradicional. El programa ofereix una alternativa a la cultura del consumisme d’alcohol i altres drogues, en les vesprades i nits dels caps de setmana, en diversos pobles de la Safor, amb una proposta variada d’oci actiu i participatiu, donant així a la població jove la possibilitat d’elegir que els apeteix més fer en el seu temps lliure.

Es recomana a tota la gent interessada inscriure’s a l’esdeveniment a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciiXMHpQaxdIne2Iso-mXqc_LbXT9lZvH8zTv0_ihKnWTidw/viewform 

Articles relacionats