18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Torna la Cavalcada solidària de Halloween al barri de Corea

El barri de Corea a Gandia recupera una de les festes més esperades pels menuts els últims anys, la IX Cavalcada solidària de la Nit de les ànimes – Halloween al barri. Serà el pròxim divendres 29 d’octubre i l’ús de la mascareta serà obligatori.

La presidenta de la Junta de Districte, Inmaculada Rodríguez, acompanyada del president de l’Associació de Veïns de Corea, Alfonso Rufat, i del representant de les cinc falles del barri, Salvador Gregori, han presentat la programació, que s’inicia a les 17.30 h al carrer Tossal on es podrà lliurar el tradicional quil d’aliments no peribles, per als Franciscans de Palma, el Preventori infantil i Creu Roja Gandia, a canvi de llepolies i una llimonada ecològica oferida per l’àrea de Gestió responsable del territori.

Cartell HalloweenTot seguit, s’iniciarà la cavalcada que transcorrerà per Magistrat Català, carrer Guardamar fins al Jardinet, on hi haurà una discomòbil infantil.

La cavalcada està organitzada per la Junta de Districte de Corea, l’associació de Veïns, amb la col·laboració del Consell dels Joves de Gandia, l’associació de comerciants i les 5 falles del districte: Màrtirs, Corea, Jardinet, Marqués de Campo-Perú i Serpis.

Articles relacionats