10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Torna la campanya “Si en falles folles, fes-ho segur!”

  • El Consell Jove de Gandia presenta, un any més, la campanya d’informació i sensibilització del CJG dirigida a la població jove perquè durant les Falles practique sexe segur.
  • Gràcies a la col·laboració del Centre de Salut Pública de Gandia, el CJG repartirà milers de preservatius durant els pròxims dies als casals fallers.

La regidora de Joventut, Lydia Morant, acompanyada pel vicepresident del Consell Jove de Gandia i responsable d’activitats externes i associacionisme, Adrià Ordines, i la tresorera i responsable de campanyes del CJG, Sara Gil, han presentat aquest matí la campanya d’informació i sensibilització del CJG dirigida a la població jove perquè durant les Falles practique sexe segur. El lema és: “Si en Falles folles, fes-ho segur”.

Aquesta campanya és ara més que mai necessària. Hem de fomentar i incentivar l’ús del preservatiu entre els joves ja que hem tingut un increment de les malalties de transmissió sexual entre aquesta franja de la població”, ha assegurat Morant.

A més, també s’oferiran de manera gratuïta a les instal·lacions de l’Espai Jove, a la Plaça del Tirant, ja que «a vegades un impediment per a comprar-los és la qüestió econòmica i d’aquesta manera si tenen necessitat podran acudir i recollir-los», ha afegit la regidora.

Gràcies a la col·laboració del Centre de Salut Pública de Gandia, el Consell dels Joves repartirà milers de preservatius durant els pròxims dies als casals fallers de Gandia, a més de fullets informatius, xapes i altres elements amb frases i missatges de la campanya.

Aquesta campanya és per a sensibilitzar als joves i no tant joves de l’ús del preservatiu per previndre les malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats”, ha assenyalat Gil.

«Durant tot l’any es pot acudir al Consell Jove de Gandia i a partir del dia 15 estarem pels casals falleres repartint-los també», ha conclòs Ordines.

Articles relacionats