Torna el cinema a la fresca a Benifairó després de 20 anys

Després de més de dues dècades, Benifairó de la Valldigna tornarà a tindre cine d’estiu, organitzat per l’ajuntament i la Mancomunitat de la Safor. Les projeccions es realitzaran al lloc tradicional on es feien, a la plaça del País Valencià.

Les projeccions estivals eren a Benifairó una activitat que es va desenvolupar durant anys, molts benifaironers guarden a la memòria les nits de cinema a la fresca, on bona part dels veïns del poble s’aplegaven per gaudir del seté art. Ara, afavorit per la reforma realitzada a la Plaça del País Valencià, que permet tornar a realitzar l’activitat, i pel Circuït Cultural de la Mancomunitat de la Safor, torna a ser possible reprendre una oferta cultural demandada per molts benifaironers.

La reforma de la Plaça del País Valencià permet habilitar, com dècades anteriors, el penal de l’església com a pantalla, mentre la plaça, eliminats els contenidors soterrats que estaven allí situats, i haver-se limitat per a vianants en gran part, esdevé un espai idoni per aquesta mena d’activitats.

Les projeccions comencen aquest divendres a les 22:00 h, reprenent-se el dia 26. A més, hi haurà dues projeccions més durant el mes d’agost.

La imatge de la notícia és d’arxiu i no correspon a Benifairó

Et Pot Interessar