Compromís i PSPV signen l’acord de govern per a Oliva

Després de moltes hores de reunions de treball s’ha aconseguit consensuar un acord total de govern a l’ajuntament d’Oliva. Ha costat molt, ja que hi ha hagut moltes desavinences entre les dues formacions en la passada legislatura, però finalment Compromís i PSPV-PSOE han arribat a un pacte de govern a Oliva. L’acord ha sigut signat tant per l’alcalde David González i la portaveu socialista Ana Morell, que després de la signatura serà la futura vicealcaldessa. L’acord ha sigut signat també per Carlos Fernández Bielsa (PSPV) i Josep Miquel Moya (Compromís).

El repartiment d’àrees és el següent:

Compromís, que ostenta l’alcaldia, gestionarà les àrees de Recursos Humans, Modernització i Comunicació, Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat, Disciplina i Gestió Urbanística, Agricultura, Cultura i Música, Arxius i Biblioteques, Patrimoni Històric, Museus i Memòria Democràtica, Esports, Benestar Social, Participació Ciutadana, Comerç, Mercats i Consum, i Festes.

I el PSPV d’Oliva gestionarà les àrees d’Hisenda, Contractació, Parcs i Jardins, Cementeri, Planejament Urbanístic, Ocupació, Salut Pública i Benestar Animal, Educació, Joventut, Dona, Gent gran, Turisme, Medi Ambient, i Cicle Integral d’Aigua.

L’acord de Govern proposa la dinamització econòmica i sociocultural de la ciutat, els serveis a les persones, i aprofitar la sintonia amb els governs de la Generalitat i la Diputació de València per a culminar projectes d’infraestructures.

Et Pot Interessar