Torna de nou «Bocados de Cine» gastronomia i cinema

  • Bocados de Cine es reinventa per a continuar apropant el millor del cinema i la gastronomia amb les seues ‘Receptes de pel·lícula’

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i restaurants de la ciutat, organitza la huitena edició de Bocados de Cine, que enguany continuarà apropant el millor de la gastronomia i el cinema gràcies a les vídeo receptes elaborades per grans professionals de la cuina.

A través del canal de YouTube de Bocados de Cine i de les xarxes socials es podran seguir les ‘Receptes de pel·lícula’ que prepararan els cuiners i cuineres dels restaurants participants. En aquests vídeos s’explicarà pas a pas com elaborar els grans plats que es poden veure en pel·lícules seleccionades on la cuina i la gastronomia són les protagonistes. A més, en aquests vídeos també s’entrevista als responsables de cada restaurant per a conéixer la història vital i professional que hi ha darrere de cada cuina. En la web www.bocadosdecine.com es pot ampliar la informació.

En la seua huitena edició, Bocados de Cine comptarà amb la col·laboració dels restaurants SaboreArte (que elaboraran una recepta basada en la pel·lícula La cocinera del presidente i que es podrà veure a partir de demà dia 11 de desembre), Almar (que interpretarà un plat del film Vatel al gener de 2021), Fusta (que farà la seua recepta de pel·lícula sobre Chocolat al febrer de 2021) i Casa Manolo (que cuinarà Ratatouille al març del 2021).

En paraules de Vicent Mascarell, regidor de Turisme de Gandia, Bocados de Cine suposa “una magnífica oportunitat de conéixer la nostra gastronomia de manera amena a través del cinema”. Mascarell va voler “agrair” a tots aquells que des de la universitat i la restauració s’han adherit a aquesta iniciativa i va recordar que “des de l’Ajuntament de Gandia continuem posant en valor l’àmplia i diversa gastronomia que tenim així com la capacitat d’innovació que el Campus de Gandia té en Turisme amb iniciatives com a Bocados de Cine”.

Segons Lola Teruel, responsable de Bocados de Cine, assegura que l’originalitat d’aquesta edició, és que “ara els aficionats i seguidors de Bocados de Cine, podran descobrir com es fan els plats estreles de les pel·lícules seleccionades i elaborar-los ells mateix a les seues cases”. “En aquest any tan diferent que estem vivint ens reinventem. Hem trobat una fórmula que ens dona l’oportunitat de continuar aprenent sobre cinema i gastronomia; i que millor manera de fer-ho que entrant en les cuines de grans restaurants de Gandia”, assegura la professora i investigadora en Turisme.

La consolidació d’aquesta activitat es deu a l’èxit amb el qual ha comptat des de la seua creació, suscitant un gran interés per part d’aficionats i dels propis restaurants participants, que s’han acostat a la finestra que Bocados de Cine presenta per a donar a conéixer l’art de la cuina a través de la pantalla gran.

En opinió de Rocío Corts, del restaurant SaboreArte, “en aquest any tan especial, ens sembla molt interessant que Bocados de Cine innove per a continuar unint i donant suport a l’hostaleria de la ciutat”. Pep Solà, cuiner de Fusta, “ens fa molta il·lusió participar en aquest projecte perquè estimem el cinema i estimem la gastronomia; i el fet que les dos s’ajunten en Bocados de Cine ens encanta”.

A més, i gràcies al departament de Turisme de Gandia, se sortejarà cada mes un menjar per a dues persones en el restaurant corresponent. Podran participar en aquest sorteig els usuaris que interactúen en les publicacions de les vídeo receptes de Bocados de Cine que farà Visit Gandia en els seus canals d’Instagram y Facebook. Més informació sobre el sorteig en http://www.visitgandia.com

Et Pot Interessar