La Junta Local Fallera de Tavernes de la Valldigna impulsa dues campanyes solidàries 

Des de la Junta Local Fallera de Tavernes han assenyalat, a les seues xarxes socials, que «No sabeu les ganes que tenim de reactivar l’activitat fallera a la nostra ciutat, però fins que les autoritats sanitàries no ens indiquen altra cosa, no podem realitzar actes multitudinaris o que involucren a molta gent».

Però des de la Junta Local Fallera han organitzat diferents campanyes solidàries, durant el mes de desembre, amb diferents associacions del municipi perquè l’esperit solidari de les Falles de Tavernes quede de nou ben patent a la societat de la Valldigna. Les aportacions a les dues campanyes solidàries «El Quilo» a benefici de Càritas Tavernes i la de «Cap Infant Sense Joguets» amb la col·laboració de la Creu Roja, seran el pròxim dissabte dia 12 i tindran lloc al Mercat Municipal.

Des de la Federació de Falles inviten a tota la ciutadania de Tavernes a participar i en particular al món faller per fer més fàcil la vida a les persones més vulnerables que a més s’han vist perjudicades per la crisi del coronavirus.

Et Pot Interessar