21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Torna ‘Borja d’Estiu’ amb una programació turística-cultural innovadora

. Tindrà lloc el 28 i 29 de juliol a diferents punts de renom de la Platja de Gandia i el Grau. Hi haurà concerts, cercaviles, teatre i ‘mascletà’ nocturna, entre altres.

La regidora delegada de Turisme i Cultura, Balbina Sendra, acompanyada pel tècnic del departament de Política Festiva, Juanjo Payà, ha presentat aquest matí en roda de premsa la programació d’una nova edició de ‘Borja d’Estiu’. Aquesta uneix el binomi turisme i cultura per a poder seguir posant en valor la ciutat i, especialment ara als mesos d’estiu, la platja de Gandia.

Enguany l’edició tindrà lloc els dies 28 i 29 de juliol i hi haurà concerts, cercaviles, teatre i ‘mascletà’ nocturna a la Plaça Rosa del Vents.

«Em sembla molt important el fet de portar les nostres tradicions culturals a la platja i fer realitat eixe binomi turisme-cultura. D’aquesta manera fem que els turistes siguen partícips de totes aquestes festes o tradicions de les que gaudim tot l’any a la ciutat», ha comentat Sendra.

Divendres 28 de juliol a les 18.30h començaran els actes amb la Cercavila de la banda del Campus Musical Vicky Foods, sota la direcció de Vicent Mengual. Mitja hora més tard, a les 19h, tindrà lloc el concert de cloenda del III Campus Musical Vicky Foods. Serà al costat de l’esglèsia de Sant Nicolau.

Ja el dissabte 29 de juliol, des de les 18h tots els joves i no tant joves que ho desitgen podran apropar-se al Moll dels Borja per a gaudir de la Gira Nintendo Switch. Fins les 00.00h estarà obert al públic per a tots els amants dels videojocs.

A les 20h, i també al Moll dels Borja, hi haurà teatre al carrer amb l’espectacle de Maduixa Teatre sota el títol ‘Migrare’. A les 20:45h serà el torn de l’actuació del Grup de danses La Delicà de Gandia amb la Rondalla l’Agredolç.

A les 21:45h, i com a prèvia del colofó final que seran dos concerts a càrrec de Flaco Romero Band i del grup Zambra, es llançarà una mascletà nocturna a càrrec de la coneguda pirotècnia Borredà.

«Aquestes activitats ens serveixen per a dinamitzar el final de mes de juliol a la platja i posar en valor aquest tipus d’accions de cara als turistes que arriben a gaudir», ha conclòs Payà.

Articles relacionats