16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Torna aquest estiu “Levántate Corriendo” que uneix esport i turisme a Gandia

  • «Levántate Corriendo» ofereix 5 rutes guiades aquest estiu per tal de conèixer diversos espais de Gandia
  • Trajectes d’entre 8 i 9 km de dificultat baixa. Al llarg dels mesos de juliol i agost pels Ullals, la platja Nord, Venècia, Alqueria del Duc i dunes de l’Auir.

  • Eixida i arribada: rotonda Club Nàutic-passeig Marítim Neptú, 2. Hora de partida a les 8 h i preu de 3 euros per a rutes soltes o 10 euros per a totes cinc. www.ccelgarbi.org o www.visitgandia.com

  • La iniciativa, un clàssic des de 2014, està organitzada pel Club de Córrer El Garbí amb el suport del departament de Turisme.

Torna aquest estiu «Levántate Corriendo», una activitat promoguda pel Club de Córrer El Garbí i el Departament de Turisme.

Un clàssic d’aquesta temporada de l’any, que uneix esport i turisme, que ha estat presentat aquest matí pel regidor de l’àrea, Vicent Mascarell, i la presidenta del club, Lourdes Vidal.

Així, el tret d’eixida del «Levántate corriendo» el donarà la ruta dels Ullals i camí de l’Escorredor el 9 de juliol pròxim. Aquesta, de la mateixa manera que les altres, tindrà localitzada l’eixida i arribada de la ruta en la rotonda del Club nàutic – passeig Marítim Neptú, 2 a les 8.00 h. «És una iniciativa única. Està dirigida a residents, turistes, visitants o qualsevol persona que vulga, en les seues vacances, córrer en companya i conèixer diverses rutes», ha destacat Mascarell.

Les inscripcions es portaran a terme abans de l’eixida. «Tota la gent que més o menys faça ‘running’ pot vindre perquè cadascú estarà en el grup que li corresponga segons el nivell», ha explicat Vidal. Així, els participants també podran optar per les rutes del 16 juliol per l’Ullal i Alqueria del Duc; del 23 de juliol per la platja de Gandia, braç i port; el 6 d’agost per Venècia; i el 20 d’agost per les dunes de l’Auir. Es podrà escollir entre realitzar totes les rutes (10 euros) o elegir només algunes (3 euros per ruta solta).

Segons ha detallat la presidenta del club El Garbí, «Levántate corriendo» és una activitat que porta en marxa des de 2014. «Va consolidant-se. La gent ens demana que la fem i enguany, amb el suport del departament de Turisme de l’Ajuntament i del voluntariat tan consolidat del nostre club, portarem a terme aquesta activitat». Per la seua banda, el regidor de Turisme ha agraït el club l’organització d’una iniciativa que fa que «cada vegada més l’espot i el turisme siguen una aliança imbatible»

Informació rutes

Eixida i arribada: rotonda Club Nàutic- Passeig Marítim Neptú, 2 Platja de Gandia. A les 8h i inscripció abans de l’eixida. Preu: 10 euros totes les rutes i 3 euros rutes soltes. Trajectes:

– Ullals i camí de l’Escorredor: 9 de juliol

– Ullals i l’Alqueria del Duc: 16 de juliol

– Platja de Gandia: braç i port: 23 de juliol

– Platges de Gandia, Venecia: 6 d’agost

– Les dunes de l’Auir: 20 d’agost

Per a més informació: www.ccelgarbi.org o www.visitgandia.com

Articles relacionats