18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Torna a la Casa de la Marquesa de Gandia els cicles de Jazzdijous i l’Antic Egipte

– La Casa de la Marquesa de Gandia convida a gaudir de nou de les conferències sobre l’Antic Egipte i els concerts Jazzdijous amb totes les mesures de seguretat

• Després de mesos d’inactivitat cultural a la Casa de la Cultura, marcada per les restriccions Covid-19, tornen aquests cicles els dies 22 i 25 de març a les 19:30 h, respectivament, amb la història més enigmàtica d’Egipte a càrrec de l’egiptòleg José Llull i el millor jazz del trompetista Pepe Navarro.

• Nahuel González: “És una important notícia que, a poc a poc, vaja reprenent-se l’activitat dels nostres espais culturals municipals, amb el desig que molt prompte puguem novament gaudir de la vitalitat cultural de la ciutat”.

• La conferència “Egipte en guerra civil: conflicte al final de la dinastia XIX” serà gratuïta i l’entrada del concert (6 €) es pot adquirir a entradas.instanticket.es.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha anunciat aquest matí el retorn del cicle de conferències sobre l’Antic Egipte i concerts Jazzdijous a la Casa de la Marquesa respectant totes les mesures de seguretat Covid-19, tal com ho va anunciar fa unes setmanes.

Així, després de mesos sense actuacions a causa de les restriccions derivades de la pandèmia, la Casa de Cultura de Gandia torna a acollir a partir del pròxim dilluns dia 22 a les 19.30 hores la 14a edició del cicle de conferències sobre l’Antic Egipte impartides pel prestigiós egiptòleg i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, José Llull, amb “Egipte en guerra civil: conflicte al final de la dinastia XIX”, on Llull parlarà sobre les conseqüències de les disputes i les guerres ocasionades per obtindre el tron d’Egipte, en una de les èpoques de consolidació i auge del regne egipci. L’entrada és gratuïta i es preveu que aquest cicle continue fins al mes de juny amb una conferència mensual.

D’altra banda, també torna el cicle musical Jazzdijous després de quasi sis mesos amb el concert del quintet del trompetista eivissenc Pere Navarro, qui estarà acompanyat per grans intèrprets de l’escena jazzística, com són David Xirgu a la bateria, Ferran Borrell a la guitarra, Josep Colls al baix i Joan Solana al piano. El concert està previst per a les 19.30 hores al saló d’actes de la Casa de la Marquesa i les entrades poden adquirir-se en entradas.instanticket.es i en la mateixa Casa de Cultura al preu de 6 euros.

Respecte de la reactivació cultural a la ciutat de Gandia, González ha destacat que “és una important notícia que, a poc a poc, vaja reprenent-se l’activitat dels nostres espais culturals municipals, amb el desig de què molt prompte puguem novament gaudir de la vitalitat cultural de la ciutat”.

Articles relacionats