11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Tercera plaça per als xics i quarta per a les xiques del CA Safor Teika en el campionat provincial cadet per equips

Tercera plaça per als xics i quarta per a les xiques del CA Safor Teika en el campionat provincial cadet per equips

• La prova es va disputar dissabte passat a la pista d’atletisme de Torrent.

• El club va organitzar dissabte una nova jornada escolar a Gandia on van participar 120 joves.

El Club d’Atletisme Safor Teika va ser tercer amb el seu equip masculí, i quart amb el femení, en el Campionat Provincial per Equips Sub16 (Cadet) a l’Aire Lliure, celebrat dissabte passat a Torrent. En xics els ‘groguets’ es van mesurar al València Esports (primers), CA Torrent (segons) i CA Els Sitges, que van ser quarts. En xiques van competir contra el València Esports (primeres), CA Sprint Montcada (segones), CA Torrent (terceres), CA Els Sitges (cinquenes), CA La Valldigna (sisenes) i CA Algemesí.

Respecte dels xics, va ser primer en la seua prova Adrián Pérez, en javelina, que també va ser segon en els 5.000 m marxa. Van quedar segons Salvador Escrivà (300 ml.), Pablo Morant (600 ml.), i Alejandro Todolí, en 3.000 ml.

Van ser tercers Facundo Vitola (100 ml.), Xavi Martos (alçada) i Mark Van Zomeren, en llargada i triple salt. També van participar Laertes Peña (100 ml. i 100 mt.), Facundo Vitola (300 mt.), Alejandro Todolí (pes), Salvador Escrivà (disc), l’equip 4×100, format per Laertes PeñaFacundo Vitola, Xavi Martos i Salvador Escrivà; i l’equip 4×300, amb Adrián Pérez, Pablo Morant, Alejandro Todolí i Mark Van Zomeren.

En el combinat femení va guanyar la seua prova Julia Estruch (1.000 ml.). Van ser segones Sara Gregori (300 ml.), Ariadna Gil (perxa), Mireia Pérez, en llargada, i l’equip 4×300, format per Iris EstruchJulia Estruch, Sara Estevan i Sara Gregori. Van quedar terceres Merce Vitoria (600 ml.), Olga Moratal (3.000 ml.) i Claudia Alriols (100 mt.).

També van participar Camila Estrebou (100 ml), Silvia GarcíaGasulla (100 ml), Alba Gantes (300 ml), Sara Estevan (300 ml), Raquel Ibáñez (100 mt), Iris Estruch (300 mt), Paula Sevilla (300 mv), Blanca Esteve (alçada i 3.000 m marxa), Mireia Pérez (triple salt), Nerea Valera (pes i javelina) i María Fernández, en disc i martell. L’equip 4×100 va estar format per Claudia AlriolsMerce Vitoria, Paula Sevilla i Silvia GarcíaGasulla.

Jornada escolar

D’altra banda, el club va organitzar dissabte al matí una jornada escolar a la pista de Gandia, una nova cita amb col·legis i clubs de la comarca després del cros escolar del dissabte anterior. Van acudir uns 120 joves, que van competir baix el protocol anticovid i controlats pels monitors i voluntaris de club.

3 ALEVINES CA SAFOR TEIKA JORNADA ESCOLAR GANDIA

Van guanyar les seues proves, en la modalitat de clubs, els infantils Esteban Fuster (CC El Garbí) i Salima Sibari (CA Safor Teika) a 80 ml; els infantils Esteban Fuster i Sofía Fuster (tots dos de CC El Garbí) en llargada; els alevins Pedro Pérez (CA Safor Teika) i Àngels Ferrando (CA La Valldigna) a 500 ml.; els alevins Dídac Borràs i Àngels Ferrando (tots dos del CA La Valldigna) en llargada, i els benjamins Boyan Lyudov (CE Corriol) i Llum Palomares (CA La Valldigna) en proves combinades.

En col·legis, els alevins Eric Soler i Carmen Bañuls en els 500 m.l.; i els alevins Kike Cardona i Carmen Bañuls (tots ells del Gregori Mayans) en llargada.

Articles relacionats