El Tecniverd CB Tavernes es deixa remuntar a Alcàsser

El Tecniverd Club de Bàsquet Tavernes s’ha deixat remuntar un partit a casa del Bàsquet Alcàsseer (68-56), que al descans guanyava per huit punts. Els vallers van eixir al camp molt centrats i dominant amb claretat el primer parcial, i després d’un segon quart on van aguantar molt be les envestides locals van arribar al descans amb un 27-35.
Però el segon temps els locals eixiren molt agressius al camp emprant, segons fonts del Tecniverd, “una duresa excessiva que no va ser tallada en cap moment per l’arbitratge”, arribant a jugar tots els quarts sense quasi personals i ni tan sols arribar al bonus de personals.
Tot això va permetre als locals remuntar el partit i aconseguir situar-se per davant el marcador, mentres els de Tavernes lluitaven, però segons el club valler, “l’agressivitat excessiva i la permissivitat” van aconseguir traure als de Tecniverd CB Tavernes del partit.
A pesar de totes les circunstàncies i les baixes amb les que acudiren al partit, ha estat un enfrontament molt ben lluitat per part de tots.
 

Et Pot Interessar