20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

TAVERNES UNEIX MITJANS AMB ALTRES 13 MUNICIPIS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

El grup ha redactat un manifest que es llegirà el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, el pròxim 25 de novembre en totes les poblacions.
El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 i de Violència contra la Dona a Sueca, el magistrat Mendoza, i el tècnic de l’oficina municipal d’atenció a les víctimes de violència de gènere de Sueca, Agustí Sapiña, han estat els encarregats d’exposar l’esperit i l’objectiu del grup.
El grup es compromet a mantenir, a partir d’ara, una estreta col·laboració, materialitzada en reunions periòdiques en els diferents pobles del partit judicial i amb els cossos i les forces de seguretat de l’Estat i la Policia Local. En este sentit, han concretat ja la propera trobada per al pròxim dimecres, 30 de novembre, a Favara.
Entre altres objectius, hi ha la reivindicació de crear un punt de trobada familiar (PTF) per al Partit Judicial de Sueca. Actualment, el Partit Judicial no disposa d’esta prestació i ha de fer ús del PEF de Gandia, que està saturat per l’alta demanda. L’Ajuntament de Sueca cediria un immoble per a crear el PTF i la resta de municipis implicats participarien en l’adequació de l’espai en proporció al seu nombre d’habitants.

Articles relacionats