20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Tavernes signa els convenis del 2022 amb les associacions i entitats locals

– El consistori ha signat un total de 37 convenis per al 2022 per valor de més de 290.000 euros

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va dur a terme ahir de vesprada la signatura dels convenis de l’any 2022 amb les associacions, entitats, clubs esportius i ONG locals. En el saló de plens del consistori es van signar tots els convenis amb els representants de les entitats i associacions locals per tal de refermar el compromís d’enfortir el teixit associatiu del municipi i continuar treballant conjuntament en activitats i iniciatives que fan de Tavernes un poble viu.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat en la firma dels convenis per les regidores de Serveis Socials, Noèlia Alberola, d’Esports, Lara Romero, de Cultura, Encar Mifsud, d’Educació, Fina Vercher, els regidors de Joventut, Miquel Tur, d’Agricultura, Emili Enguix, i membres de la corporació municipal.

En total, l’Ajuntament de Tavernes ha signat 37 convenis per al 2022 per valor de més de 290.000 euros, amb la intenció de continuar donant suport al teixit associatiu valler.

L’alcalde, Sergi González, va afirmar que “tenim un teixit associatiu fort i actiu que treballa per fer de Tavernes una ciutat millor i cada vegada més integradora. Desitgem que aquest 2022 totes les associacions i entitats locals puguen dur a terme les seues activitats i tota la ciutadania puga ser partícip”.

Articles relacionats