18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tavernes s’adhereix a la campanya ‘Espera llegint’ de foment de la lectura en valencià als comerços

 

 

– Amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, el consistori valler ha iniciat la campanya d’animació lectora en valencià impulsada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura

– Els comerços de Tavernes que vulguen participar en la campanya poden acudir a l’Ajuntament per a recollir el seu lot de lectura de forma gratuïta

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, ha iniciat en el Dia Internacional de la Llengua Materna, celebrat ahir, dia 21 de febrer, la campanya d’animació lectora en valencià ‘Espera llegint’ impulsada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

La iniciativa de promoció de la lectura en la nostra llengua va dirigida al xicotet comerç, al qual se li fa entrega de forma gratuïta d’un expositor, un lot de llibres en valencià, díptics informatius i punts de llibre perquè la població puga llegir un llibre en les sales d’espera o en la cua dels establiments mentre espera a ser atesa.

Així, qualsevol xicotet comerç de Tavernes que vulga participar en la campanya pot acudir a l’Ajuntament (en horari de 09 a 14 hores de dilluns a divendres, i de 15.30 a 18.30 hores els dilluns de vesprada) per a recollir el seu lot de lectura de forma gratuïta.

La regidora de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, ha assenyalat que “estimar i cuidar el valencià des de les institucions suposa protegir i enfortir la nostra llengua. Amb aquesta campanya es promou la lectura en valencià i la compra de llibres, donant també suport al comerç de proximitat”.

Articles relacionats