12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Tavernes renova la pintura viària del nucli urbà

• Han començat els treballs de renovació de les senyalitzacions més desgastades en el poble i la platja per a millorar la visibilitat i la seguretat dels vianants

• S’ha renovat la pintura viària del carrer Divina Aurora i es treballa ara en el passeig Colón i la zona sud de la platja

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha posat en marxa la renovació de la pintura viària horitzontal dels passos de vianants més desgastats pel pas dels vehicles en el nucli urbà, amb la finalitat de millorar-ne la visibilitat i la seguretat de la població.

Concretament, han finalitzat les actuacions en el carrer Divina Aurora i en els encreuaments dels carrers adjacents, i actualment es treballa en el passeig Colón i la zona sud de la platja per a millorar la visibilitat dels passos de vianants. Les faenes s’estendran progressivament a la resta de zones amb necessitat de renovar la senyalització horitzontal.

Les actuacions de millora es fan amb la màquina de pintura viària professional i de consum òptim que va adquirir l’Ajuntament per a facilitar els treballs de renovació i manteniment de la senyalització horitzontal del municipi. La renovació s’efectua amb pintura antilliscant i reflectant, seguint les instruccions de la Policia Local de Tavernes.

A més, en el carrer Divina Aurora s’hi han instal·lat tanques de metall per a protegir els vianants, en una zona especialment concorreguda per famílies a causa de la presència del col·legi San José Patronat.

Articles relacionats