Les urgències del Centre de Salut de Tavernes de la Valldigna accediran per la porta principal

– L’entrada d’urgències es manté únicament per a l’accés de lliteres.

– S’han dut a terme una sèrie de millores que permeten major confortabilitat per als professionals sanitaris.

Les persones que acudisquen a urgències en el Centre de Salut de Tavernes de la Valldigna accediran, a partir d’ara, per l’entrada principal. S’han escomés una sèrie d’obres perquè l’entrada siga a través d’una única porta. L’entrada d’urgències es manté solament per a l’accés de lliteres a l’edifici sanitari.

Però a més, s’han realitzat tota una sèrie d’actuacions que suposen una major confortabilitat per als professionals sanitaris. En la zona d’urgències, s’ha eliminat un aparador que entorpia el pas i s’ha disposat en una altra zona del centre de salut. També s’ha derruït un bany que, amb el pas del temps havia quedat obsolet i, ha permés ampliar de la zona d’estar del personal sanitari.

En la zona d’urgències s’han escomés altres actuacions com la substitució de paviment i il·luminació i pintat de parets i sostres. La sala d’espera d’urgències canvia també d’ubicació, i se situa ara en el hall principal del centre de salut.

S’han instal·lat persianes automàtiques que impedeixen circular lliurement pel centre de salut quan es troba tancat. I en l’espai que queda entre les 2 portes de l’accés principal a l’edifici, s’ha disposat el aparador d’urgències.

El Centre de Salut de Tavernes va ser inaugurat l’11 de desembre de 1990. La seua obertura va suposar la integració en un edifici emblemàtic de tots els recursos sanitaris de la població que fins llavors estaven distribuïts en dos consultoris i, al costat dels consultoris de Simat i Benifairó, va constituir l’Equip d’Atenció Primària de Tavernes de la Valldigna.

Altres actuacions

Castelló de Rugat

D’altra banda, el centre de salut de Castelló de Rugat disposa d’una nova consulta per a professionals d’infermeria que permet oferir una millor atenció als usuaris del consultori, ja que és accessible directament des de l’entrada del mateix Centre.

També s’ha obert una porta des del corredor per a accedir directament a aquest nou espai. La nova consulta és resultat de la transformació d’un arxiu d’històries clíniques en desús. A més, s’ha habilitat una porta des del corredor per a accedir directament a aquesta estada. L’arxiu d’històries clíniques s’ha traslladat a una altra xicoteta dependència del Centre de Salut de Castelló de Rugat.

Grau de Gandia

Una altra de les actuacions dutes a terme en el Departament de Salut ha sigut en el centre de Salut del Grau de Gandia. Allí s’ha habilitat una rampa en la zona de pediatria que permet major accessibilitat i seguretat a aquest centre sanitari.

Et Pot Interessar