TAVERNES RECUPERA LA TORRE DE GUAITA COM A ATRACTIU TURÍSTIC

 

Des del Taller d’Ocupació també s’han fet diverses millores, com la creació d’un jardí vertical que forma part del conjunt paisatgístic de la torre. També han fet cartells informatius amb llenguatge braille, que inclouen codis QR, els quals, obrin enllaços des del mòbil amb explicacions en àudio en valencià, castellà i anglès. Els alumnes del taller han introduït filtres naturals per a purificar l’aigua i han instal·lat un sistema de reg per degoteig en la zona.

A la visita també han acudit un grup de vora 50 persones de l’ONCE, que després de fer la ruta dels sentits, han gaudit del nou espai de la torre de guaita. Cal recordar que l’entitat ha incorporat a les seus excursions habituals la ruta dels sentits de Tavernes.

Jordi Juan, ha explicat que “amb esta actuació recuperem i posem en valor un lloc tan emblemàtic com és la torre de guaita de Tavernes, i a més, la fem accessible per a totes les persones. Estem revaloritzant l’entorn de la torre de guaita, incloent-lo dins de la ruta dels sentits, que és una activitat candidata a sender blau dins del concurs que ha presentat ADEAC, i a la vegada volem fer d’este increïble lloc un centre blau, també amb ADEAC, per a continuar posant en valor tots els recursos turístics ambientals i educatius que té Tavernes”.

Et Pot Interessar