INTERSINDICAL DENUNCIA QUE EL CONSELL ESTÀ CREUAT DE BRAÇOS EN EL CONFLICTE LABORAL DE RTVV

Així ho ha assenyalat en un comunicat en el qual assegura que des d’Intersindical Valenciana sempre defensen que “la millor manera d’abordar els problemes laborals és el diàleg i la recerca d’acords” pel que diu no entendre que, “a estes altures, no s’hi haja començat cap tipus de negociació fins al punt que els sindicats ni tan sols tenen un interlocutor amb capacitat per a negociar les seues alternatives”.

Intersindical insistix que no entén esta posició que manté el Govern valencià cap als representants dels treballadors de RTVV, tenint en compte que “la recuperació de la ràdio i televisió públiques té importants implicacions laborals”.

Per a Intersindical, esta actitud és “especialment difícil de justificar” quan tot el món coincidix a l’hora d’assenyalar que “serà molt difícil recuperar la ràdio i televisió pública sense el concurs dels antics treballadors”. En este sentit, lamenta també que “els principis d’acord als quals han arribat els sindicats amb els grups parlamentaris que donen suport al govern no tinguen continuïtat al Palau de la Generalitat”.

Davant d’esta situació, Intersindical Valenciana fa una crida al Consell per a començar una “negociació seriosa que afavorisca el consens que voldríem que envoltara tot el procés de recuperació de la ràdio i televisió pública que de manera tan miserable ens va robar el govern del PP”, ha conclòs.

Et Pot Interessar