Tavernes promou una xarxa d’entitats solidàries

L’Ajuntament de Tavernes posa en marxa, a partir de la setmana vinent, el projecte solidari  Temps en Xarxa, una activitat que promou la Regidoria de Serveis Socials, i que té per objectiu crear una xarxa teixida per totes les associacions i ONG solidàries de la Valldigna per a publicitar la faena que duen a terme mitjançant tallers, xarrades i un programa a Valldigna Ràdio.

Temps en Xarxa és una nova fórmula per a connectar tot l’associacionisme i acostar el voluntariat i l’activitat a la resta de la població, afavorir la connectivitat, treballar en xarxa i cercar més socis i voluntaris perquè col·laboren amb estes associacions i ONG.

L’espai radiofònic, també anomenat Temps en Xarxa, començarà a emetre’s el pròxim divendres dia 26, a les 11:30 h. La ONG Solidaritat amb el Tercer Món és l’encarregada d’estrenar el programa narrant tots el treballs que du a terme per a ajudar poblacions molt necessitades, explicar qui són, d’on vénen i quins són els seus projectes de futur. A més, el mateix divendres 26 de gener, a les 19:30h, en el saló de plens de l’ajuntament, celebrem un acte dedicat a la comunicació de la seua tasca en pro d’un món millor.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat la seua satisfacció «per poder tirar avant un projecte que donarà al teixit associatiu un nou impuls per a consolidar-se i fomentar el seu creixement. Temps en Xarxa promou la participació de la ciutadania i la interacció i cooperació entre les ONG i les associacions. Un espai on tothom té cabuda».

Et Pot Interessar