Tavernes promociona a Fitur els festivals de música, el patrimoni, la gastronomia i les tradicions

Tavernes de la Valldigna estarà present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que es celebra del 23 al 27 de gener a Madrid, en una edició que ha registrat un nou rècord de participació i internacionalització. La presència de Tavernes en el complex d’IFEMA posa en valor el gran patrimoni històric, cultural, natural i gastronòmic de la ciutat en l’esdeveniment turístic referent a nivell internacional. Baix el lema ‘Més que sol i platja; emocions’, Tavernes presentarà a Madrid la seua oferta turística, inclosos els diversos festivals de música.

Tavernes treballa per a desestacionalitzar el turisme en la localitat i atraure nous visitants, sumant així una oferta cultural, paisatgística i patrimonial com la Torre de Guaita, el complex arqueològic de la cova del Bolomor, la ruta dels Sentits, els Abrics de Mossen Ricard, la muntanya de les Tres Creus o els ullals, entre altres.

D’altra banda, l’oferta cultural i d’oci és notable durant tots els mesos de l’any amb una forta aposta de l’Ajuntament de Tavernes per les festes tradicionals i ser una ciutat referent de la música i els festivals. Així, la localitat acull fins a una desena de festivals musicals de diferents estils i per a tot tipus d’edat. A Tavernes es pot gaudir del Festivern, el Mediterránea Festival, l’Iboga Summer Festival, el festival Sete Sóis Sete Luas, el Sona Baixet Fest(a), el Desllunat-Pop al carrer,… Una aposta que posa a Tavernes en el mapa i atrau a milers de visitants que descobreixen la localitat. Les Falles i les Festes Majors, eixos fonamentals de la cultura i tradició vallera, són dos reclams més d’entitat per al turisme.

Per tal de donar a conèixer la gastronomia local, el dijous 24 es realitzarà a l’estand un showcooking, sessió de cuina en directe, de l’arròs de vigília, plat tradicional de la Valldigna. 

Et Pot Interessar