17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Tavernes presenta en FITUR les visites virtuals en 360°

• ‘Tavernes 365 dies en 360°’ és un projecte innovador d’imatges virtuals en 360° de tots els racons del municipi (https://ver.visitamultimedia.com/tavernesbeta/)

• El primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer, i la regidora de Turisme, Lara Romero, han estat presents en el dia inaugural d’una de les fires internacionals més importants de promoció turística

Tavernes de la Valldigna ha sigut una de les poblacions protagonistes en el dia inaugural de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid, una de les fires de promoció turística més importants del món. Enguany, el municipi valler ha presentat oficialment el projecte’Tavernes 365 dies en 360°, una iniciativa pionera de visites virtuals amb què es poden veure tots els racons de Tavernes des de diferents perspectives.

La presència de Tavernes a FITUR ha estat marcada hui per la presentació multimèdia de ‘Tavernes 365 dies en 360°’, un tour virtual pel municipi i l’entorn natural a través d’imatges en 360°, i la visualització del vídeo promocional amb què s’ha presentat l’oferta turística al llarg dels 365 dies de l’any gràcies al contrast entre la mar i la muntanya vallera.

En l’exposició s’ha fet valdre el meravellós entorn natural de Tavernes, idoni per a practicar senderisme o marxa nòrdica, un esport en expansió i del qual acollirà Tavernes el Campionat d’Espanya el pròxim mes de juny.

El primer tinent d’alcalde de Tavernes, Josep Llàcer, i la regidora de Turisme, Lara Romero, han sigut enguany els encarregats d’exportar i mostrar al món el patrimoni històric, cultural, gastronòmic i natural valler. La jornada de presentació de Tavernes ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, Alfred Boix, el director general de Turisme, Herick Campos, el director general d’Administració Local, Antoni Such, i també d’agents turístics i diferents empreses que s’han interessat per l’oferta turística que ha presentat enguany Tavernes.

Tavernes ha apostat per la tecnologia 360° i la innovació en l’edició de FITUR 2022, mitjançant un projecte de visites multimèdia i vídeos que permetrà a qualsevol persona d’arreu del món endinsar-se en els llocs més emblemàtics a través del següent enllaç: https://ver.visitamultimedia.com/tavernesbeta/.

Amb el projecte ‘Tavernes 365 dies en 360°’ es pot veure l’entorn i les interioritats de llocs emblemàtics com el Calvari, el Clot de la Font, el Molí del Pla o l’església de Sant Pere, a més de les vistes aèries o algunes rutes de la muntanya de les Creus o el paratge de la cova del Bolomor.

El primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer, ha assenyalat que “hem presentat a FITUR una oferta turística desestacionalitzada amb tots els atractius i meravelles que tenim a Tavernes durant els 365 dies de l’any. A través de la tecnologia i la innovació expandim el nostre entorn natural, la cultura, la història o la gastronomia arreu del món”.

La regidora de Turisme, Lara Romero, ha afegit que “enguany hem fet un pas endavant en innovació turística que ens permet exportar digitalment tota l’oferta turística i l’alt valor gastronòmic, paisatgístic, cultural i patrimonial valler. Gaudir de platja i muntanya fa que Tavernes siga un destí atractiu durant els 365 dies de l’any”.

Articles relacionats