22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Tavernes presenta a FITUR una oferta turística de qualitat per als 365 dies de l’any

• L’alcalde, Sergi González, i la regidora de Turisme, Lara Romero, han presentat la campanya ‘Tavernes 360º durant els 365 dies de l’any’, centrada en la desestacionalització del turisme al llarg de l’any gràcies al contrast entre l’oferta de mar i muntanya

• Durant aquests dies, exportem a Madrid la gastronomia dels hostalers locals i el ric patrimoni històric, cultural i natural valler

Tavernes de la Valldigna torna a estar present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid, una de les més importants del sector en l’àmbit internacional. Enguany l’edició ve marcada per les restriccions d’aforament, la digitalització i els esforços centrats en la reactivació turística.

La presència de Tavernes a FITUR està marcada per la presentació de la campanya ‘Tavernes en 360º durant els 365 dies’, un projecte per a descobrir els racons del municipi a través d’imatges multimèdia i que presenta l’oferta turística centrada en la desestacionalització al llarg dels 365 dies de l’any gràcies al contrast entre la mar i la muntanya de què gaudim a Tavernes.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Turisme, Lara Romero, han sigut enguany els encarregats d’exportar i mostrar al món la gastronomia dels hostalers locals i el patrimoni històric, cultural i natural valler. A més, durant la jornada d’ahir van mantindre reunions amb alts càrrecs de la Generalitat Valenciana, com ara el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i el director general de Turisme, Herick Campos, per a tractar temes turístics i altres com la ronda de circumval·lació. També agents turístics i empreses es van interessar per l’oferta turística que presenta Tavernes.

Una oferta amb un ampli ventall de possibilitats per a descobrir. A més de l’oferta de sol i platja, la localitat de Tavernes reuneix una oferta cultural, mediambiental i patrimonial que la fan única, atractiva i dinàmica. Entre les parades obligatòries de Tavernes destaquen la torre de guaita, el complex arqueològic de la cova del Bolomor, la Ruta dels Sentits, els abrics de Mossén Ricard, la muntanya de les Tres Creus o els ullals, entre altres.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha remarcat “la importància d’exportar la marca Tavernes a FITUR per a donar a conéixer tots els nostres recursos a escala estatal i internacional. Tenim un entorn natural envejable que ens permet desestacionalitzar cada vegada més el turisme, ja que som un dels pocs pobles que pot oferir el binomi turístic de platja i muntanya”.

Per altra part, la regidora de Turisme, Lara Romero, ha destacat que “hem presentat digitalment tota l’oferta turística i l’alt valor gastronòmic, paisatgístic, cultural i patrimonial que tenim a Tavernes. Estem treballant per ser un destí atractiu durant els 365 dies de l’any”.

Articles relacionats